checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
12 juni 2024

Twee nieuwe RIU hotels op het idyllische Mauritius

Verwen jezelf met de ultieme vakantie-ervaring in het paradijselijke Le Morne, gelegen in het zuidwesten van Mauritius. Twee nieuwe, luxe resorts openen hun deuren op 31 mei 2024 en bieden ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Beide resorts combineren weelderige accommodaties, verfijnde culinaire opties en eersteklas faciliteiten om aan al je wensen te voldoen.

Hotel Riu Turquoise (4*)

Hotel Riu Turquoise biedt 390 elegante kamers en familiesuites, ontworpen voor maximaal comfort en gemak. Ideaal voor zowel families als koppels, is dit resort de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

  • Accommodaties: Moderne kamers en familiesuites die comfort en stijl bieden.
  • Culinair Genot: Keuze uit diverse eetgelegenheden, waaronder een hoofdrestaurant met terras, themarestaurants (Indiaas en steakhouse) en een grill ‘Pepe’s Food’ voor snelle en smakelijke hapjes.
  • Zwemplezier: Drie prachtige zwembaden, waarvan één met swim-up bar en een speciaal kinderbad voor de jongste gasten. Kinderen kunnen zich ook uitleven in het zwembad met glijbanen.
  • Entertainment: Dagelijkse animatieprogramma’s, avondshows en livemuziek voor alle leeftijden, plus een Kinderclub ‘RiuLand’ die garant staat voor plezier en activiteiten voor de kleintjes.



Hotel Riu Palace Mauritius (Adults Only) (5*)

Hotel Riu Palace Mauritius, exclusief voor volwassenen, biedt een serene en luxueuze ervaring met 310 ruime junior suites en Elite Club accommodaties. Dit resort is perfect voor wie op zoek is naar rust en ultieme ontspanning.

  • Luxueuze Suites: Kies uit Junior suites en Elite Club suites, inclusief swim-up opties voor directe toegang tot het zwembad.
  • Culinair Avontuur: Ontdek een variëteit aan culinaire hoogstandjes in het hoofdrestaurant en themarestaurants, waaronder een Aziatisch restaurant en het gourmetrestaurant 'Krystal'.
  • Ontspannende Faciliteiten: Twee serene zwembaden, elk met een swim-up bar en de luxe van 24/7 roomservice om aan al je behoeften te voldoen.
  • Exclusieve Bars: Diverse bars met een mixologiespecialist die dagelijks een unieke cocktail van de dag creëert, voor een steeds wisselende ervaring.

Elite Club by RIU: Exclusieve voordelen voor beide resorts

Voor diegenen die op zoek zijn naar het allerbeste, biedt de Elite Club by RIU een scala aan exclusieve voordelen en faciliteiten:

  • Privé faciliteiten: Toegang tot een exclusieve zone met zwembad, terras en bar waar premium drankjes worden geserveerd.
  • Elite accommodaties: Kamers uitgerust met aromatherapie, een uitgebreide minibar en een drankautomaat met premium dranken, evenals comfortabele badjassen.
  • Voordelen: Mogelijkheid tot vroege check-in (afhankelijk van beschikbaarheid) en late check-out tot 13:00 uur. Toegang tot het 'Elite Club' restaurant voor een verfijnde eetervaring.

Zorg ervoor dat je deze kans niet mist om de prachtige nieuwe resorts in Le Morne te ervaren. Boek vandaag nog je verblijf en geniet van de ultieme luxe en comfort die RIU Turquoise of RIU Palace Mauritius te bieden hebben. Of het nu gaat om een gezinsvakantie of een romantisch uitje, deze resorts bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke reis naar Mauritius.