checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
25 juni 2024

Oceania Cruises voltooit uitgebreide renovatie van cruiseschip Marina

Oceania Cruises heeft onlangs de renovatie van haar luxe cruiseschip Marina voltooid, met als hoogtepunt de toevoeging van drie nieuwe eetgelegenheden en uitgebreide upgrades door het hele schip.

Na een periode van intensieve renovatie is Marina nu klaar om haar gasten te verwelkomen met een vernieuwde ervaring aan boord. De renovatie omvatte de introductie van:

  • Nieuwe eetgelegenheden: Gasten kunnen nu genieten van Aquamar Kitchen, een wellness-georiënteerd restaurant met gezonde opties zoals smoothies en salades. Daarnaast is er een uitgebreide ijssalon met ambachtelijk ijs en milkshakes, samen met een al fresco trattoria voor Italiaanse gerechten en vers gemaakte pizza's.

  • Luxe upgrades: Alle suites en openbare ruimten van Marina zijn vernieuwd met eigentijdse meubels, luxueuze badkamers en verfrissende interieurdetails. Favoriete locaties aan boord, zoals Martinis en Horizons, zijn ook opnieuw ingericht met pluche tapijten en opgefriste bekleding.

De renovatie van Marina markeert een mijlpaal voor Oceania Cruises, waarbij het schip is getransformeerd tot een oase van modern comfort en luxe op zee.

Klaar om je cruiseavontuur te beginnen? Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op!