checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
05 juni 2024

Zonvakantie op Lanzarote: Top 5 Trending Resorts in 2024

Lanzarote, een van de mooiste Canarische Eilanden, heeft een indrukwekkend vulkanisch landschap en meer dan 300 vulkanen. Hier zon je tussen unieke lavastenen en bewonder je de kunstwerken van César Manrique. Met het hele jaar door zonneschijn en temperaturen van 20°C in januari tot 30°C in augustus, is Lanzarote de perfecte bestemming voor een topvakantie.

Van idyllische stranden en charmante witte dorpjes tot spannende waterparken en het Rancho Texas themapark, er is voor iedereen wat te beleven. In deze blog deel ik de top 5 mooiste hotels op Lanzarote voor een onvergetelijke vakantie. Pak je koffers en ontdek deze fantastische plekken!

1. Iberostar Selection Lanzarote Park (5*)

Iberostar Selection Lanzarote Park in Yaiza, Lanzarote, is een 5-sterren pareltje ontworpen door de beroemde kunstenaar César Manrique. Dit hotel, bekroond als beste all-inclusive hotel van Spanje in 2022, biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan vanaf Playa Blanca. Met 2 restaurants, 5 bars (inclusief een foodtruck en sportbar), en een speciaal Aquafun-gebied voor kinderen, is er voor iedereen wat wils. Geniet van exclusieve services in de Star Prestige kamers of ontspan in de adults-only zone met zwembad en bar. En vergeet niet: Timanfaya Nationaal Park en de prachtige Papagayo-stranden zijn vlakbij!


2. RIU Paraiso Lanzarote Resort (4*)

Welkom bij Hotel Riu Paraiso Lanzarote! Dit 24-uurs all-inclusive hotel aan Playa de Los Pocillos is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. Met meer dan 500 gezellige kamers, vier zwembaden (waarvan sommige lekker verwarmd) en twee kinderzwembaden is er voor iedereen wat te doen. Kids kunnen hun creativiteit kwijt in de RiuArt workshop of plezier maken in de RiuLand Kid's Club, terwijl volwassenen genieten van live muziek en leuke avondshows. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven in de gym of meedoen aan RiuFit-activiteiten en daarna heerlijk ontspannen in het Wellness Body Love centrum. Smullen doe je van internationale en lokale gerechten in onze restaurants en Pepe’s Food corners biedt 24/7 snacks bij het zwembad. Ontdek het vulkanische paradijs Lanzarote met zijn magische landschappen en prachtige stranden. Klaar om het zelf te beleven?

3. Secrets Lanzarote Resort en Spa (5*)

Bij Secrets Lanzarote Resort & Spa brengen ze all-inclusive naar een heel nieuw level met Unlimited-Luxury®! Hier krijg je alles wat je hartje begeert tijdens je verblijf, van top service en heerlijke restaurants tot premium drinks en eindeloze activiteiten, dag en nacht. Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie of je droombruiloft wilt plannen, Secrets Lanzarote biedt het ultieme decor voor liefdevolle verwennerij, betoverende uitjes en onvergetelijke herinneringen. Laat je meeslepen door de romantiek en geniet van een zorgeloos verblijf waarbij elk detail klopt. Welkom bij Unlimited-Luxury® in Secrets Lanzarote en laat je liefdesverhaal hier tot leven komen!

hgrBlog afbeelding.png

4. Paradisus Salinas Lanzarote (5*)

Verlies jezelf in de prachtige mix van luxe en natuur bij Paradisus by Meliá Salinas Lanzarote! Dit exclusieve adults only resort omarmt de adembenemende schoonheid van Lanzarote en biedt een ervaring vol natuur en ontspanning in een architectonisch meesterwerk ontworpen door Fernando Higueras en César Manrique. Als "Destination Inclusive® Luxury Resort" gaat dit resort verder dan de traditionele all-inclusive concepten voor volwassenen (16+), waarbij de gasten worden ondergedompeld in de natuur en cultuur van Lanzarote, om van hun vakantie een onvergetelijke welzijnservaring te maken! Met een toplocatie op het eiland en exclusieve toegang tot privégebieden in het hotel, voel je je direct thuis bij Paradisus by Meliá Salinas Lanzarote. Moderne ruimtes, lokale ambachten en verrukkelijke gerechten zorgen voor een luxueuze ervaring waarbij duurzaamheid en liefde voor het land centraal staan. Pak jij je koffers alvast in?

5. Elba Lanzarote Royal Village Resort (4*)

Stap binnen bij het Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort en ontdek een oase van luxe en plezier voor het hele gezin. Met een verjongende spa, meerdere zwembaden inclusief een solarium en Balinese bedden biedt dit resort de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Gelegen op slechts 5 minuten van een van de beste stranden van het eiland, biedt het resort ook een unieke architectuur geïnspireerd door de traditionele Canarische stijl. Of je nu wilt genieten van een ontspannen dag bij het zwembad, de kinderen wilt vermaken in de kinderclubs, of wilt ontspannen in je ruime suite met een eigen terras, het Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort heeft voor elk wat wils. Klaar om dit prachtige eiland te bezoeken?