checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
12 juni 2024

De top 5 mooiste hotels met swim-up kamers

Swim-up kamers: waarom zijn ze zo populair? Nou, het antwoord is simpel: ze bieden dé ultieme vakantie-ervaring! Stel je voor: je opent de deur van je hotelkamer en stapt direct in het verfrissende water van het zwembad. Het gemak, de luxe en het plezier maken deze kamers een absolute favoriet bij reizigers. Of je nu geniet van een prachtig uitzicht, extra privacy of gewoon de sensatie van een duik vanuit je kamer - swim-up rooms have it all. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze unieke verblijfsoptie! Lees je verder voor onze favorieten?

1. Contessina Suites & Spa Zakynthos (5*)

Betreed een betoverende wereld van bohemian charm bij Contessina Suites & Spa op Zakynthos, waar aardse tinten en natuurlijke schoonheid je omarmen bij aankomst. Dit resort straalt pure luxe uit en biedt een oase van rust weg van de drukte. Met een zwembad dat zo verleidelijk is dat je jouw swim-up room nauwelijks wilt verlaten. Maar, onze tip? Vergeet niet om de underground cave spa te ontdekken. Hier geniet je 30 minuten of langer van privétoegang, een ervaring die je helemaal tot rust brengt. Dit is de ultieme ontsnapping waar je naar verlangt. Ben jij er klaar voor?

2. Utopia Blu - Kos (4*)

Stel je voor: je opent je ogen en je ziet meteen het stralende blauw van het zwembad voor je liggen. Dat is het dagelijkse uitzicht vanuit de Double Swim-up Rooms van Utopia Blu op Kos. Hier geniet je van ultieme luxe en ontspanning, met moderne inrichting, je eigen terras met ligstoelen en directe toegang tot het zwembad. Na een verfrissende duik kom je tot rust op je eigen stukje paradijs. En met meerdere zwembaden verspreid over het resort, voelt de sfeer altijd intiem en ontspannen aan. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van pure rust en sereniteit. Tip: reis je zonder kinderen, kies dan voor een kamer in de Adults-only gedeelte voor nog meer rust. Echt genieten!

3. Acanthus & Cennet Barut Collection - Side (5*)

Stap binnen in de ultieme vakantie-ervaring bij Acanthus & Cennet Barut Collection met hun geweldige swim-up kamers. Geniet niet alleen van het verfrissende zwembad direct vanaf je eigen terras, maar ook van de luxe faciliteiten van het hotel, waaronder een prachtige hamam en een ontspannende sauna. Met moderne voorzieningen en een stijlvolle inrichting biedt dit hotel pure luxe en gemak. Dit is waar vakantiedromen werkelijkheid worden!


4. Casa Cook El Gouna – Egypte (5*)

Welkom bij Casa Cook El Gouna, Egypte, waar de sfeer doordrenkt is van moderne rust en verfijning. Van de warme tinten tot de diepe nuances, elke kamer ademt een gevoel van thuis weg van huis uit. Kies voor de Junior Suite Twin Shared Pool Sea View en duik direct vanaf je eigen terras in het gedeelde zwembad, omringd door de prachtige omgeving. Hier beleef je de ultieme ontspanning en luxe, en geniet je van een vakantie die je nooit zult vergeten.

5. Nativo Ibiza (4*)

Laat je betoveren door de relaxte sfeer van Nativo in Santa Eulalia, Ibiza. Als trendsetter op het eiland verwelkomt dit nieuwe hotel je met een natuurlijke inrichting die direct ontspanning brengt. De kamers, niet voor niets "Dreamers" genoemd, bieden privacy en verfrissing in de swim-up optie, terwijl de rooftop bar 's avonds een zwoele ambiance biedt. Ben jij klaar om je onder te dompelen in de unieke ambiance van Nativo?