checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
21 mei 2024

5x Betaalbare All Inclusive Luxe: Louis Hotels in Griekenland en Cyprus

Ontdek de vernieuwde reiservaringen met Louis Hotels in Griekenland en Cyprus. Of je nu kiest voor de Family Collection met kindvriendelijke accommodaties en waterparken, de Elegant Collection met luxe kamers en serene sfeer, de Exclusive Collection met unieke diensten en duurzaamheid of de Villa Collection met prachtige privézwembaden, elke optie biedt uitstekende service, warme gastvrijheid en authentieke lokale ervaringen. Lees verder om onze vijf favoriete Louis resorts te ontdekken!

1. Kerkyra Blue Hotel en Spa Elegant collection (5*)

Kerkyra Blue Hotel and Spa op Corfu, onderdeel van de Elegant Collection, combineert moeiteloos het oude en het nieuwe, met invloeden uit Italië en Frankrijk. Dit elegante 5-sterrenhotel, met 240 stijlvolle kamers en suites, biedt zowel koppels als gezinnen ultiem comfort en luxe.

Met vier restaurants kunnen gasten genieten van een premium all-inclusive ervaring. Van Japanse fusion tot traditionele Griekse smaken en Italiaanse aroma's, elke culinaire creatie is zorgvuldig samengesteld om een gastronomische reis rond de wereld te bieden. Daarnaast zijn er twee bars waar je in ontspannen mediterrane stijl kunt genieten van een verfrissend drankje. Pak jij je koffers alvast in?


2. Louis Phaethon Beach (4*)

Het Louis Phaethon Beach Hotel, gelegen aan de kust van Paphos en voorzien van een waterpark, biedt een heerlijke vakantiebestemming voor zowel gezinnen als koppels. Het is niet voor niets onderdeel van de Family Collection, een ware paradijs voor gezinnen met jonge kinderen! Gelegen nabij de pittoreske haven en slechts 10 km van de internationale luchthaven van Paphos, biedt dit all-inclusive hotel een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

Ontspan in de Louis Phaethon Health Club, neem een duik in een van de binnen- of buitenzwembaden, of geniet van een stoombad of jacuzzi. Na een grote renovatie in februari 2020 beschikt dit 4-sterrenhotel over volledig gerenoveerde kamers, een vernieuwde lobby en een upgraded restaurant. Zie jij jezelf hier al genieten van pure luxe?

3. Ivi Mare Elegant collection by Louis Hotels (5*)

Stel je voor: een betoverende oase in Paphos, waar Ivi Mare ligt aan het strand van Kato Paphos. Dit prachtige hotel, met recht onderdeel van de Elegant Collection, is exclusief voor volwassenen en verwelkomt gasten met een modern interieur. Geniet van ruime kamers en ontspan samen in de heerlijke spa, op en top genieten! Vergeet niet langs te gaan bij de trendy poolbar Utopia, waar je de meest verfrissende en overheerlijke cocktails kan bestellen. En met de keuze tussen halfpension en all-inclusive, is het dine-around concept een extra bonus voor de fijnproevers. Ontdek ook de charmante haven van Paphos, op slechts een korte loopafstand, voor een vleugje lokale cultuur en verkenning. Kortom, Hotel Ivi Mare is de verborgen parel waar jij naar op zoek bent!

hgrBlog afbeelding.png

4. Cali Resort en Spa Elegant collection by Louis Hotels (5*)

Droom je van een Boho-paradijs? Welkom in Cali Resort en Spa, een gloednieuw resort geopend sinds mei 2024. De aandacht en zorg die in elk detail van het ontwerp zijn gestoken, stralen door in elk hoekje van het resort.Overal vind je prachtige planten en warme aardetinten, perfect gecombineerd met gezellige ligbedden aan het zwembad en schommelstoelen om in weg te dromen. Met een spa om te ontspannen is dit werkelijk een paradijs in Paphos. Mis je kans niet om als een van de eersten te genieten van Cali Resort en Spa - bezoek dit hotel snel voordat het populair wordt!

5. King Jason Zante Exclusive collection by Louis Hotels (5*)

Welkom bij het eerste (!) resort in zijn soort op het eiland Zakynthos, waar the art of Slow Living gecombineerd wordt met 5-sterren all-inclusive-luxe. Ontdek de Island Suites van King Jason Zante, ontworpen alsof ze zweven boven het zwembad. Je duikt rechtstreeks vanuit je kamer in het infinity zwembad met uitzicht op zee... WOW! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar! Op een van de mooiste eilanden van Griekenland, Zakynthos, opent King Jason Zante, onderdeel van de Exclusive Collection, volgende maand (29 juni 2024) haar deuren! Dit resort zal binnen no-time een hotspot worden, dus wees er snel bij! Want hier heerlijk ontspannen, dat verdien jij toch ook?