checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
24 juli 2024

5 hotels met infinity pools die je niet mag missen

Luxe vakantieliefhebbers, wat staat er bovenaan je lijstje als het gaat om een onvergetelijke hotelervaring? Een privé jacuzzi, een swim-up kamer of een adembenemende infinity pool? Voor ons is dat laatste absoluut een must-see. Daarom hebben we onze top 5 hotels met spectaculaire infinity pools voor je op een rijtje gezet. Deze zwembaden bieden je de perfecte backdrop voor je Instagram Feed en momenten van pure luxe. Ontdek welke hotels deze ervaring aanbieden en laat je betoveren!

1. Lesante Cape (5*)

Wow! De infinity pool bij Lesante Cape op Zakynthos is een ware droom voor elke luxe liefhebber. Deze adembenemende infinity pool lijkt moeiteloos over te lopen in de azuurblauwe zee, waardoor je een eindeloos uitzicht hebt dat je gegarandeerd zal betoveren. Of je nu samen een romantische duik neemt of gewoon ontspant met een cocktail in de hand, het panoramische uitzicht op zee en horizon zorgt voor onvergetelijke momenten en perfecte Instagram-worthy foto's. Elk hoekje van deze luxe setting is ontworpen om je vakantie extra bijzonder te maken!


2. Alua Soul Zakynthos (4*)

Bij Alua Soul Zakynthos, een Adults Only hotel aan de Ionische Zee vind je een van de mooiste infinity pools die je ooit zult zien. Terwijl je ontspant op een ligbed met een cocktail in de hand, lijkt de sprankelende zee naadloos over te lopen in het zwembad, met een eindeloos uitzicht dat je direct in de vakantievibes brengt. Het moderne, boho-stijl interieur van Alua Soul Zakynthos voegt een extra dosis charme toe aan de rustgevende sfeer. Elke avond geniet je van adembenemende zonsondergangen bij een van de twee infinity pools. Met een All Inclusive verblijf kun je na een dag ontdekken heerlijk dineren en de dag perfect afsluiten bij het zwembad. Luxe en ontspanning in een stijlvolle, ontspannen setting! Wie wil dat nou niet?

3. Amare Beach Ibiza (4*)

Bij Amàre Beach in Sant Josep de sa Talaia, Ibiza, is de infinity pool een echte eyecatcher, met een panoramisch uitzicht over het privé zandstrand en de schitterende zee. Terwijl je op je ligbed ligt, omringd door de stijlvolle en trendy inrichting van het hotel, kun je genieten van de luxe en ontspanning die dit adults-only resort biedt. Naast de adembenemende pool, verwent Amàre Ibiza je ook culinair met diverse eetgelegenheden: van het buffet met showcooking bij Mare Nostrum, tot de creatieve gerechten van Michelin-chef Mauricio Giovanini in Hayaca en de gezellige Belvue Rooftop Bar, waar je de dag afsluit met muziek en een drankje bij de infinity pool. Dit is de perfecte bestemming om luxe, gastronomie en een tropische sfeer te combineren. Zie jij jezelf hier al genieten?

hgrBlog afbeelding.png

4. Angsana Corfu (5*)

Wow! De adembenemende 1000 m² grote infinity pool bij Angsana Corfu, bekroond met de Prix Villegiature 2022 voor Beste Hotelzwembad ter Wereld, is een echte showstopper. Het lijkt alsof het zwembad naadloos overloopt in de Ionische Zee, waardoor je het gevoel hebt dat je in de horizon zwemt. Voor ultieme privacy en luxe biedt het Angsana Corfu 37 exclusieve privévilla’s met eigen zwembad, waar je romantische diners onder de sterren kunt ervaren en jezelf kunt verwennen met in-villa massages. Deze combinatie van spectaculaire uitzichten en op maat gemaakte luxe maakt Angsana Corfu de ideale bestemming voor je volgende vakantie. Klaar om jezelf onder te dompelen in dit paradijs?

5.  Papagayo Beach Resort (5*)

Als je denkt de allermooiste infinity pools gezien te hebben, dan heb je deze nog niet gezien. De infinity pool bij Papagayo Beach Resort op Curaçao is een echte parel. Dit recent geopende resort in de Jan Thiel Baai biedt een spectaculair uitzicht waarbij de pool naadloos overloopt in de Caribische Zee. Terwijl je ontspannen in het verfrissende water ligt, voel je de luxe van je eigen vrijstaande villa en de tropische sfeer om je heen. Na een verfrissende duik kun je het eiland verkennen met tips van de vrolijke receptie of gewoon genieten van je tropische toevluchtsoord. Grijp je kans om deze paradijselijke infinity pool zelf te ervaren – je wilt dit avontuur niet missen!


Kies je favoriet en bereid je voor op een vakantie vol luxe en adembenemende uitzichten. Welke infinity pool maakt jouw droomvakantie compleet?