checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
18 april 2024

Top 5 Adults Only hotels op Tenerife

Steeds vaker kiezen mensen voor een verblijf in een Adults Only resort. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Het is niet alleen voor oudere koppels of alleen maar voor jonge stellen zonder kinderen. Het is voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning tijdens hun vakantie. Deze resorts zijn vaak centraal gelegen, waardoor je gemakkelijk de drukte kunt opzoeken als je dat wilt. Bovendien zijn Adults Only hotels vaak moderner en trendier dan standaard all-inclusive resorts. Benieuwd naar de top 5 Adults Only hotels op Tenerife? Lees verder!

1. Iberostar Grand Salome

Een kleinschalig Iberostar hotel, bestaat dat? Jazeker, Iberostar Grand Salome heeft slechts 33 kamers en is daarmee zeer kleinschalig te noemen. De fantastische service waar ze bekend om staan ontbreekt er niet, maar waar je hier vooral van kan genieten is rust. Het strand ligt aan je voeten; je hoeft hiervoor slechts de tuin uit te lopen en de boulevard over te steken. De drukte opzoeken? Binnen 20 minuten lopen vind je de bruisende badplaats Costa Adeje.

2. SCENE Vanilla Garden

Zijn hip en trendy hotels helemaal jouw ding? Dan kies je voor SCENE Vanilla Garden! Dit prachtige Adults Only hotel bevindt zich in het centrum van het levendige Playa de Las Americas, waar je naast restaurants en winkeltjes ook gezellige bars kunt vinden om je de hele nacht te vermaken. Costa Adeje of Los Cristianos bezoeken? Beide badplaatsen zijn op loopafstand bereikbaar via de promenade, waar je geniet van het prachtige panoramische uitzicht op de Atlantische Oceaan. Waar wacht je nog op?

3. Atlantic Mirage

Dit prachtige, compleet gerenoveerde hotel vind je in Puerto De La Cruz. Zoals de naam al zegt; de Atlantische Oceaan is vanuit bijna alle hoeken van Atlantic Mirage te zien. Op het dakterras kun je zelfs de beroemde Teide bewonderen, hoe romantisch is dat? Wat dit hotel nog specialer maakt, is dat de keuken vooral lokale producten gebruikt. Je verblijft hier op basis van halfpension, dus dat wordt gegarandeerd elke dag genieten van het ontbijt en het diner. Krijg jij al trek? 


4. RedLevel at Gran Melia

Ontdek het grootste zoutwaterzwembad van Europa bij Red Level At Gran Melia! Met een indrukwekkend oppervlakte van maar liefst 5000 m² verdient dit zwembad met recht deze prestigieuze titel. Heb je ooit een echt zwart zandstrand ervaren? Op slechts een steenworp afstand bevindt zich het prachtige Playa La Jaquita, waar je de unieke schoonheid van een zwart zandstrand kunt beleven.Vanwege de zuidwestelijke ligging kun je hier ook genieten van adembenemende zonsondergangen terwijl je ontspant met een drankje van de bar. Pak jij je koffers alvast?

5. Guayarmina Princess

Stel je voor: een vakantiebestemming die al je verwachtingen overtreft. Dat was mijn ervaring bij het Guayarmina Princess Hotel! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me als een echte royalty.. Het majestueuze interieur, de ruime kamers met adembenemend uitzicht op zee zorgden meteen voor een gevoel van luxe en comfort. Maar de echte highlight van dit resort? Het zwembad! Bijna een lagune te noemen en met het panoramisch zicht op zee vanaf de zonnebedden, was het alsof ik me in een paradijs bevond. Het buffetrestaurant biedt een overvloed aan lekkernijen, met voor ieder wat wils - van exotische gerechten tot lokale desserts. Elke avond werden we getrakteerd op live shows en heerlijke cocktails. Kortom, het Guayarmina Princess Hotel is niet zomaar een resort - het is een koninklijke ervaring die je niet mag missen!